A T M A

PROIZVODNJA I PRODAJA TERMOIZOLACIONIH MATERIJALA

Društvo "ATMA" d.o.o je privatno (jednočlano) preduzeće koje radi od 1994 god. Do 2003.godine je korišćen zakupljen poslovni prostor, a od 2003. godine ima sopstveni prostor zajedno sa društvom "Termo Plus" d.o.o u Baćevcu na Ibarskoj magistrali, 25km od Beograda. 

ATMA DOO trenutno raspolaže sa 2500 m2 proizvodnog prostora i 22.000 m2 skladišnog prostora oremljenih svom potrebnom infrastrukturom, opremom i tehnologijom kako bi smo brzo i efikasno odgovorili na sve zahteve tržišta.
ATMA DOO poseduje sopstvenu kotlarnicu za zagrevanje. Društvo ima tri proizvodne hale i više proizvodnih linija.

ATMA proizvodni program

Društvo "ATMA" u svom PROIZVODNOM PROGRAMU ima sledeće proizvode:

  • POLIURETANSKE SIROVINE
  • POLIURETANSKE PLOČE
  • ROLO I SEGMENTNA VRATA
  • PROIZVODE OD PLUTE

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA IZOLACIJU I OBLAGANJE PROSTORIJA VAŠEG DOMA

1. Poliuretanska ploča
2. Poliuretanski panel
3. Naprskavanje poliuretanom
4. Nalivanje poliretanom

A) Presovana pluta
B) Izolaciona pluta
C) Pluto tapet
D) Pluto parket
E) Akustična pluta

ROLO, SEGMENTNA I GARAŽNA VRATA

Počeli smo da pravimo vrata pod nazivom Opteoelektronik, kasnije i rolo i segmentna kao ROSCH. Bili smo najveći proizvođači na ovim prostorima, izvozili u Rusiju, Afriku i okolne zemlje. Od aprila 2011 godine firmu preuzima TERMO PLUS, a zatim ATMA (povezane firme), zadržavajući mašine i ljude odnosno kvalitet i znanje.

Trenutno se firma sastoji iz dva dela: komercijale u Beogradu, Požeška 150 a i fabrike na Ibarskoj magistrali, opština Barajevo, Ljubomira Živkovića Španca 1/bb. Na prostoru od oko 2000 kvadratnihm metara odvija se celokupan proces proizvodnje koji se sastoji od: 
5 modernih linija za hladno valjanje lima, mašina za izradu pribora, pogona za elektrostatičku plastifikaciju i pogona za punjenje panela poliuretanskom masom. Sopstveni inženjering sa jakom radionicom obezbeđuje neprekidan razvoj novih proizvoda i usavršavanje proizvodnje. 
Svi ovi elementi svrstavaju nas u sam prozvodni vrh na ovim prostorima i omogućavaju firmi da radi sa efektivnim i konstantnim nivoom kontrole kvaliteta proizvoda. 
Proizvodimo vrata i rešetke više od 15 godina, naš uspeh, dokazan poverenjem kupaca može sam po sebi biti shvaćen kao odlično dostignuće, ali kako god bilo, mi verujemo da naš učinak mora biti stalno razmatran u cilju takmičenja u vrtoglavim razvojnim scenarijima. Sve vaše sugestije i zapažanja pomoći će nam da poboljšamo naš proizvod i naš servis. Naš cilj je vaše zadovoljstvo, jer mi dobro znamo da je vaša sigurnost naš uspeh.

PROIZVODNJA I PRODAJA GARAŽNIH VRATA, ROLO VRATA I SEGMENTNIH VRATA

Proizvodimo segmentna i rolo vrata. Modeli panela su:
Klasik-širina 520mm./pravougaoni rasteri/ , Industrial-širina 520mm./lamelni rasteri/. 
Po želji mogu se ugraditi pešačka vrata i prozori i elektro motor. Bojenje vrata vrši se elektrostatičkom plastifikacijom sa najkvalitetnijim poliesterskim prahom.

Proizvodni program ATMA namenjen je zaštiti garaža, servisa, lokala, kuća, stanova i vozila, industrijskih objekata, hala… 
ATMA projektuje, izrađuje i ugrađuje zaštitna vrata i rešetke po želji, potpuno automatizovane, izuzetnog kvaliteta i funkcionalnog dizajna.
ATMA razvija proizvodnju segmentnih, garažnih, rolo vrata, rešetki sa pratećom opremom i elektrostatičkom plastifikacijom najkvalitetnijim poliesterskim prahom u željenoj boji.

 

Nudimo Vam najbolji odnos cene  kvaliteta rolo, segmentnih i garažnih vrata.